Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,74
  • ALTIN
    %-0,78
  • BIST
    %0,86
Çikolatalı Pişmeyen Cheesecake

Çikolatalı Pişmeyen Cheesecake

Tarifin Öyküsü

Çikolatalı Pişmeyen Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 koli bisküvi istediğiniz bisküvi ’ yi kullanabilirsiniz
  • 50 gram tereyağı 3, 5 yemek kaşığı
  • 400 gram labne
  • 135 gram pudra şekeri 1 su kadehi
  • 250 gram çikolata
  • 100 gram krema yarım koli
  • 100 gram krema
  • 100 gram bitter çikolata

Çikolatalı Pişmeyen Cheesecake Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Çikolataları benmari usulü eritiyorum. Oda sıcaklığında soğumaya vazgeçiyorum.
  2. Bisküvileri rondodan geçiriyorum.
  3. Erittiğim tereyağını bisküvilerin üzerine döküp hoşça karıştırıyorum.
  4. Bisküvilerimi kelepçeli cheesecake kalıbıma alıp üzerini bastırarak düzenliyorum.
  5. 30 dakika buzdolabında dinlendiriyorum.
  6. Karıştırma kabıma kremamı alıp katılaşana kadar yüksek devirde çırpıyorum.
  7. Değişik bir karıştırma kabına labne ve pudra şekerini alıp karıştırıyorum.
  8. Benmari usülü erittiğim çikolatayı karışımıma ilave edip çırpmaya devam ediyorum. ısısı kesinlikle oda sıcaklığında olmalı .
  9. Son olarak kremama ilave ediyorum. malzemeler iç içe geçene kadar çırpmaya devam ediyorum .
  10. Hazırladığım karışımı kalıbıma döküyorum.
  11. Buzdolabında 30 dakika dinlendiriyorum.
  12. Üzeri için krema ve çikolatayı benmari usulü eritiyorum.
  13. Hazırladığım ganajı cheesecake ’ in üzerine döküyorum.
  14. 1 saat buzdolabında 2, 3 saatte dolapta dinlendirdikten sonra harcayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın