Yumurta ve şekeri en az 5 dk çırpıyoruz, ardından sıvı malzemeleri ekleyip biraz daha çırpıyoruz.
Kuru malzemeleri de eleyerek ekleyip çok az daha çırpıyoruz ve yağlı kağıt serili kelepçeli kalıba ya da borcama, neyde yapmak istiyorsanız, kek harcını dökün.
180 derece ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişiriyoruz. Kürdanla kontrol edin.
Fırından çıktıktan 5 dk sonra sütü kekin üzerine dökün.(bu arada kekin daha düzgün olması için kabarmış üst kısmını aldım. ).
Ardından kremayı hazırlıyoruz. Süt ve krem şantiyi katılaşana kadar çırpıyoruz.
Labneyi ve saralleyi de ilave edip biraz daha çırpıyoruz.
Kremamızı soğumuş olan kekin üzerine yayıyoruz.
Sonra çikolata sosu için kremayı ısıtıyoruz, ocaktan alıp içine çikolatayı ekleyip karıştıra karıştıra eritiyoruz.
Soğuduktan sonra kremanın üstüne döküyoruz. 4-5 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Dilimleyip dilediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz 🌸.