Ganaj için, Hindistan cevizi sütü ve minik parçalara dağıldığınız bitter çikolatayı ısıya dayanıklı bir kaba alarak benmari usulü eritin. Üzerini streç filmle kapatıp buzdolabına alın ve 1 saat bekletin. Buzdolabından alıp mikser dayanağıyla birkaç dakika çırpın.
Cupcake için, toz şeker, kakao, kabartma tozu, karbonat, un ve bir tutam tuzu geniş bir kaba alarak harmanlayın. Kahve ve erittiğiniz Hindistan cevizi yağını ilave edip karıştırın. Minik bir kapta keten tohumu ve suyu karıştırıp cupcake harcına ilave edin.
Karışımı muffin kağıdı yerleştirdiğiniz muffin kalıplarına paylaştırın. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 15-18 dakika pişirin. Fırından alıp ılınmaya vazgeçin. Ilındıktan sonra ganajı bir sıkma torbasına alın ve cupcakelerin üzerine sıkın. Deniz tuzu serperek servis yapın.