Oda sıcaklığındaki tereyağını mikserinizin haznesine alın. İçine toz şekeri ilave ederek krema gibi oluncaya kadar çırpın.
Karışıma yumurtayı ilave edin ve çırpmaya devam edin. Tamamen karışında yine oda sıcaklığındaki sütü ekleyin ve 1-2 tur döndürün.
Birlikte elediğiniz un, kakao, kabartma tozunu hazneye ekleyerek çırpın. Vanilya aromasını ekledikten sonra karışımı spatula yardımıyla yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yayın.
160 derece önceden ısıttığınız fırında 10-11 dakika kadar pişirin.
Pişen pandispayayı kağıdıyla birlikte nemli bir bez örttüğünüz mutfak tezgahına alın.
Çok büyük olmayan kalp şeklinde bir kurabiye kalıbıyla 22 parça kesin.
İç kreması için toz krem şantiyi soğuk süt ile çırpın. Hazırladığınız şantiyi ince uç taktığınız sıkma torbasına alın ve kalplerin 11 tanesinin üzerine taşırmadan sıkın. Kalan 11 parçayı krema sıktığınız tabanların üzerine yerleştirerek hafifçe bastırın.
Bitter çikolatayı benmaride ya da mikrodalga fırında eritin.
Erittiğiniz çikolatayı tel ızgara üzerine aldığınız minik kalp pastacıkların üzerine dökün. Bir spatula yardımıyla pastaların her yanının çikolata kaplanmasını sağlayın ve 10-15 dakika kadar çikolatanın donması için bırakın.
İsteğe göre beyaz çikolata eriterek ince çizgiler atın ve beyaz çikolata donunca servis yapın. Afiyet olsun.