Ekmekleri bulamak için muzları bir karıştırma kabına doğrayın. Yumurtalar, süt ve kakaoyu ilave edip püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin. Karışımı kare bir kaba alın, tost ekmeklerini üzerine yerleştirin. Ekmekler sosu çekinceye kadar, yaklaşık 8-10 dakika bekletin.
Tereyağını yapışmaz yüzeyli bir tavada eritin. Soslanan tost ekmeklerinin her iki yüzünü de kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin.
Üzeri için çikolatayı ve kremayı ara ara karıştırarak benmari usulü eritin. Çikolata tamamen eriyince ocaktan alın. Muzları dilimleyin. Kızarttığınız ekmeklerin yarısının üzerine muz dilimlerini yerleştirin. Diğer ekmek dilimlerini üzerine kapatın.
Üzerlerine çikolata sosu gezdirin, meyvelerle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.