Sade çikolatayı benmari usulü eritin ve soğumaya bırakın. Margarini ufak parçalara bcan verip derin bir kaba alın.
Pudra şekeri, çikolata ve yumurtaları ilave edip iyice çırpın. Çırpmaya ara vermeden portakal suyu, un ve kabartma tozunu ilave edin.
Kase biçiminde büyük bir kek kalıbının içini alüminyum folyo ile döşeyin. Hazırladığınız karışımı kalıba alıp evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Oda sıcaklığına geldiğinde kalıptan çıkarıp streç folyo ile kaplayın ve bir gece buzdolabında bilave ettirin.
Süsleme için; kekin üzerindeki streç folyoyu çıkarıp yuvarlak bvefatı üste gelecek biçimde servis tabağına yerleştirin.
Krem şantiyi sütle çırpın ve yıldız uçlu sıkma torbasına doldurun. Kekin üzerine ufak yıldızlar biçiminde sıkarak boşluk kalmayacak biçimde kaplayın. Pasta incileriyle süsleyip servis yapın.