1 paket hazır pastacı kreması (Hazır krema için 1 buçuk su bardağı soğuk süt)
Kakaolu kremşanti
Hazır çikolata sos
Çikolatalı İsviçre Rulosu Tarifi Yapılışı
Kaseye 5 yumurta ve şekeri alalım iyice köpük köpük olana kadar çırpalım.
6-7dk kadar sonra cezveye sıvı yağ alalım ısıtalım.
Daha sonra bir kaseye kakao koyalım.
Üzerine ılınmış sıvı yağı koyup karıştıralım.
Daha sonra çırptığımız harca yavaşça boşaltalım sıcak suyu da ekleyelim mikserleyelim.
En son elenmiş un ve kabartma tozunu ilave edip 1 dk kadar da mikserde çırpalım. Çok fazla çırpmayın yumurtalar sönmesin fırın tepsisine yağlı kağıt serelim ve harcı dökelim her yeri eşit olucak şekilde yayalım
Önceden ısıtılmış 180 derecede fansız 10-15dk pişirelim.
Kürdan testi yapın pişen keki 5dk bekleyelim havlu bir bezin üstüne serip soğumadan rulo yapalım.
15dk kadar bu şekilde bekletelim. Bu arada kremşantimizi yapalım dolapta dinlendirelim.
Sonra rulomuzu açalım ters çevirip yağlı kağıdı çıkaralım ve hazırladığımız pastacı kremasını her yerine gelicek şekilde yayalım. Ben içine damla çikolatada koydum siz isterseniz meyvede koyabilirsiniz ve yavaşça rulomuzu yapalım ve dolapta dinlendirdiğimiz kremşantiyi üzerine sürelim ( ben kakaolu kremşanti kullandım) en son üzerine çikolata sos.