Malzemeler
Üzeri için
Bu özel tatlıyı yemek tarifleri listenize ilave etmeyi unutmayın. Süt, portakal suyu, irmik ve toz şekeri bir tencereye alıp orta ateşte kesintisiz karıştırarak kaynayıncaya kadar pişirin. Kaynamaya başlayınca rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edip ocaktan alın. Su ile nemlendirilmiş kalıba karışımı aktarın ve oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Buzdolabına alarak en az 2 saat bekletin. Kremayı ufak bir sos tenceresinde kaynatmadan ısıtın. Çikolataları ufak parçalara ayrılıp kremaya ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Tatlıyı kalıptan çıkartıp dilimleyin. Üzerine çikolata sos döküp rendelenmiş portakal kabuğu ile süsleyerek servis yapın.