Malzemeler
ÇİKOLATA BANTI İÇİN
Kremayı kaynatmadan ısıtın. Minik parçalara parçaladığınız bitter çikolatayı ilave ederek eritin. Oda ısısına gelince 2/3 ’namı mikserle çırpın ve kekin arasına sürün. Keki tel ızgara üzerine alın. Ayırdığınız çikolata ganajı kekin üzerini kaplayacak biçimde dökün. Çikolata bant için, kekin yüksekliğini ve çapını ölçerek uygun miktarlarda yağlı kağıt kesin. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Yağlı kağıttan külah hazırlayarak içine doldurun ve şeridin üzerine aralıklarla noktalar oluşturun. 5 dakika bekletin ve eritilmiş bitter çikolatayı spatula desteğiyle kağıdı tamamen kapatacak biçimde sürün. Kekin etrafına bantı sarın ve buzdolabında 30 dakika bekletin. Kağıdı dikkatlice kaldırın. Gül yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.