İki saat dolmaya yakın dışı için sos tenceresine akışkan kremayı alıp ateşe alın.
Üzerinden buğu çıkmaya başlayınca bitter ve sütlü çikolatayı ilave edip ateşten alıp süratli bir biçimde karıştırın.
Çikolatalar iyice eridikten sonra soğumaya vazgeçin.
Buzluktan çıkardığımız trufları evvel çikolataya iyice daldırın sonra da tekerrür yağlı kağıdın üzerine koyun…
Tüm truflara aynı operasyonu yaptıktan sonra tekerrür buzluğa atıp 1 saat dinlendirip tekerrür beyaz çikolata ile üzerine şeritler çizin.
Sonrasında buzdolabında dinlendirin. Düzeyli gözükse dahi kahvenin yanında hem çok şık hemde fantastik lezzetli bir ikramlık oluyor…benden size bir öneri hazır mahsullerle yapmayın böyle yapınca emin olun daha hoş oluyor