Kek için yumurta ve şekeri, şeker eriyene kadar çırpın. Sütü ve akışkan yağı ilave edin. Toz malzemeleri de ilave edip karıştırın. Cupcake kağıtlarını kalıbınıza yerleştirin.
Kağıtların yarısından azıcık fazla olacak biçimde kek hamurunu kalıplara paylaştırın.
170 derece evvelden ısıtılmış fırında pişirin. Soğumaya vazgeçin.
Krema için sütü, yumurtayı, unu, şekeri, nişastayı ve kakaoyu uygun bir tencerede karıştırın ocağa alın. Kesintisiz karıştırarak pişirin.
Piştikten sonra ocaktan alın içine bitter çikolatayı, tereyağını ve vanilyayı koyup çırpın.
Üzerine temas edecek biçimde streç filmle örtün ve soğumaya vazgeçin.
Soğuyan kremayı mikserle 5 dk kadar çırpın.
Yıldız duy takılan şanti torbasına doldurun ve soğuyan kekleri süsleyin. İsterseniz çilekle, muzla fıstıkla vs süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.