Malzemeler
Ganaj için
Süslemek için
Tereyağını şeker ile krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları teker teker ilave edin. Kakao, kek unu ve kabartma tozunu harmanlayıp ilave edin. Son olarak sütü ilave edip karıştırın ve hamuru 20 santimlik kelepçeli kek kalıbına dökün. Evvelden 180 derecede ısıtılmış fırında takribî 25 dakika pişirin. Ganajı hazırlamak için kremayı ılındırıp çikolata ve tereyağını ilave edin. Çikolata eridikten sonra ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde etmek için mikserle kısa bir zaman çırpın. Soğuyan keki bu ganajla kaplayın. Kremayı bir tencerede ısıtın içine ufak parçalara ayrılınmış çikolataları ilave edin. iyice eridikten sonra buzdolabında soğutun ve mikserle hafifçe çırpın. Keki bölüp kremaya ilave edin ve yoğurun. Keki birkaç parçaya ayırıp yiyecek boyaları ile renklendirin ve fındık büyüklüğünde yuvarlayıp pastanın üzerini süsleyin. Servis yapın.