Öncelikle pastacı kremasının muhallebisinini hazırladım. Yağ ve çikolata dışında tüm malzemeyi karıştırarak pişiriyoruz.
Ocaktan aldıktan sonra içerisine yağı ve çikolatayı ekleyip soğumaya bırakıyoruz.
Bu esnada kek için yumurtaları ve şekeri yaklaşık beş dk kadar çırptım.
Beyaz köpük köpük olduğunda unu ve diğer malzemeleri eleyerek yavaş yavaş ilave ettim.
Spatula ile köpüğü söndürmeden döndürme döndüre harca yedirdim.
Fırının içerisne ayrı bir kapta su koydum ve keki fırın tepsisine döktüm.
Önceden ısıttığım 180 derece fırında 20 dk kadar pişti.
Soğuyan muhallebiyi çırptığım krem şantiyi ekledim ve beş dk kadar özleyip gördüğünüz kıvamı alana kadar çırptım.
Dolaba kaldırdım.
Soğuyan kekimi üç eşit parçaya böldüm.
Kenarlarındaki fazlalıkları düzelttim.
Sonra kekleri süt ile ıslatıp videolarda göreceğiniz şekilde hazırladım.
Üzerine benmari çikolata erittim ve döktüm.
Pastanız servis etmeden önce bir gece dolapta beklemeli. Keki ve kremayı ayrı ayrıda bekletebilirsiniz.Ben çok beğendim. Pastanız daha uzun ömürlü olsun isterseniz içerisne meyve koymayın.