1 küçük koli hindistan cevizi kullandım fakat siz dilediğinizi kullanabilirsiniz.
Çikolata Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Evvel margarini orta ateşte eritiyoruz.
Süt, vanilin ve pudra şekerini erittiğimiz margarinimize ilave edip hoşça karıştırıyoruz.
Başka bir kap alıp, petibör bisküvileri dağılıp üzerine kakaomuzu döküp karıştırıyoruz.
Devamında iki harcı karıştırıp iyice yoğuruyoruz.
Elimize yapışmayacak kıvama geldiğinde, ufak toplar haline getirip ister hindistan cevizi istersenizde başka süsleme malzemesine daldırıp kürdanlar eşliğinde servis edebilirsiniz.
Şayet; Akışkan olduysa: 2 yemek kaşığı kadar un veya azıcık daha petibör bisküvi ilave edin. Katı olduysa: süt ilave edip, kıvamı yakalatmaya çalışınız.