Krema için, süt, un, şeker, vanilya ve yumurtayı bir kasede mikserle çırpın.
Derin bir tavada margarini eritin ve kremalı karışımı ilave edin. Kısık ateşte muhallebi kıvamında pişirip ılınmaya vazgeçin.
Margarini geniş bir tencerede eritin. Suyu ilave edip bir taşım kaynatın. Unu ilave edip çırpma teli ile kesintisiz çırparak koyu kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar pişirin.
Hamuru ocaktan alıp soğumaya vazgeçin. Hamuru soğuttuktan sonra yoğurma kabına alın. Yumurtaları teker teker ilave edip pürüzsüz bir hamur yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yağlanmış fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Evvelden ısıtılmış 140 derece fırında hamurlar pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından alıp soğutun.
Profiterollerin üst kısımlarını kapak biçiminde kesip içlerine birer tatlı kaşığı krema doldurun. Servis tabağına alıp üzerine benmari usulü erittiğiniz çikolatayı dolaştırın. Çilek ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.