Malzemeler
Üzeri için
Yapılışı
Öncelikle yoğurma kabına oda sıcaklığında yumuşamış margarini ve bir yumurtayı kırıp elimizle karıştıralım, bu karışıma birer su bardağı pudra şekeri ve nişastayı katıp güzelce karıştıralım. Daha sonra aldığı kadar elenmiş un ile 1 paket kabartma tozu ilave edelim. Elimizle yoğurmaya başlayalım, kulak memesi kıvamını bulana kadar unu azar azar ilave edip istenen kıvama gelene kadar hamuru yoğuralım.
Yoğrulan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp, önce avuç içinde yuvarlanıp sonra üzerine hafif bastırarak yassı bir biçim verelim.
Çikolatalı Kurabiye Tarifimize göre yağlanmış tepsiye kurabiyeleri dizilip 180 derece de ısıtılmış fırın da pişirelim.
Daha sonra çikolataları benmari usulü eritelim ve bir kaba alalım. Ayrıca cevizi, Antep fıstığını rondo da çok ufaltmadan çekelim. Pişen kurabiyeler önce eritilmiş çikolataya, daha sonra sırasıyla cevize, antep fıstığına ve hindistan cevizine batırılıp servis tabağına alalım. Afiyet olsun.