Krep için ilk önce şeker ve yumurta iyice çırpılır süt ve kakao eklenip çırpılır.
Elenmiş un kabartma tozu ve vanilya eklenip krep hamuru hazırlanır .
Isıtılmış tavaya bir kepçe hamur koyun tavayı dondurup hamuru iyice dağıtın tavada arkalı önlü pişirin.
Hepsi 10 tane çıktı benim krepim tavanın büyüklüğüne bağlı bu krep sayısı krepleri pişirirken bir yandan kremasını hazırlayın.
Tencereye sütü un nişasta ve şekeri ekleyip ateşe bırakalım muhallebi kıvamına gelince vanilyasını ekleyip soğumaya bırakalım.
Muhallebi ve kreplerin hepsi bitip Soğuyunca ilk krepi bırakıp biraz muhallebi üzerine sürelim kreplerin hepsi bitene kadar aynı işlemi uygulayın.
En son krepi bırakıp kalan muhallebiyi üzerine ve kenarlarına sürüp biraz buzdolabında bekletin.
O sırada çikolatalı sos pişirip soğutun ve buzdolabında soğuyan pastanızı çıkarıp soğuyan sosu da üzerine sürün ve pasta süslemeleriyle süslemesini yapın.
4 saat kadar buzdolabında bekletip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.