Çikolata Kaplı Meyveli Isırıklar Tarifi İçin malzemeler
280 g bitter çikolata
230 g krem peynir
1/2 su kadehi şeker
1 kutu vanilya
1/4 su kadehi krem şanti
Dondurulmuş çilek veya frambuaz
Çikolata Kaplı Meyveli Isırıklar Nasıl Yapılır?
Çikolatayı benmari usulü eritin. Erittiğiniz çikolatayı, çikolata kalıplarının her kısmına yayın. 5 dakika kadar buzluğa koyun.
Bu sırada orta boy bir kasede krem peynir, toz şeker ve vanilyayı pürüzsüz olana kadar çırpın. Son olarak kremayı ilave edin.
Her küpü 1/4 oranında krem peynirli karışımla doldurun. 1 frambuaz ve çilek ilave ederek, geri kalan boşluklara yine krem peynirli karışımdan doldurun.
Üzerine eritilmiş çikolata ilave edin ve 1 saat buzdolabında soğutun. Buzdolabından alın ve kalıplardan çıkararak servis yapın.