Un, kakao, tuz, kabartma tozu ve karbonatı derin bir karıştırma kabında tel mikser ile karıştırarak havalandırın. Başka bir kapta yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın. Krema, vanilya ve kahveyi ilave ederek karıştırmaya devam edin.
Oda sıcaklığındaki küp tereyağlarını ve havalandırdığınız kuru malzemeleri ilave ederek, hamur kıvamına gelene kadar yoğurun. Damla çikolataları ilave ederek hamuru derleyin. Hamuru 2 parçaya ufalan. Unlanmış tezgahta merdane desteği ile hamurunuzu takribî 18 cm çapında daireler oluşturacak biçimde açın. Daha sonra her daireyi bıçak desteği ile üçgen biçiminde dilimleyin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alıp tel ızgara üzerinde soğutun. Üzerini eritilmiş beyaz çikolata ile süsleyerek servis yapın.