Üzeri için
Chia tohumunu 2 kadeh suda takribî 15 dakika bekletin. Unlar hariç tüm malzemeleri geniş bir kaba alıp karıştırın. Malzemelere unları usulca ilave ederek yoğurmaya başlayın. Pürüzsüz bir hamur elde edip, üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika dinlendirin. Mayalanan hamuru iki büyük denk bezeye ayırın. Bezelerden bir tanesini de sekiz denk bezeye ayırın. Bezelerden bir tanesini bir merdane dayanağıyla yuvarlak açın kenarlarından altı üçgen olacak biçimde parçalar kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Kalan yedi bezeyi yuvarlayarak üçgen uçlar üzelerine gelecek biçimde hamurun kenarlarına yerleştirin. Değişik hamuru iki denk bezeye ayırıp elinizle yuvarlayın. Ruloları birbirine dolayarak burgu biçimi verin ve yuvarlak hamurların çevresine sarın. Üzerine zeytinyağı sürüp, kaya tuzunu serperek evvelden ısıtılmış 200 derece fırında takribî 1 saat pişirin. Ilık servis yapın.