Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,36
  • ALTIN
    %0,03
  • BIST
    %0,05
Cezerye

Cezerye

Cezerye Tarifi İçin Malzemeler

  • 5-6 adet ufak boy havuç yada 4-5 adet orta boy havuç
  • 2 yemek kaşığı şeker yada bal
  • Az ayçiçek yağı
  • 1 kutu petibör bisküvi
  • 1 avuca yakın varsa vurulmuş fındık
  • Hindistan cevizi
  • Mavi haşhaş isteğe bağlı
  • Vurulmuş antep fıstığı isteğe bağlı

Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Evvel havuçları rendeleyip üzerine şeker ilave edip ve yağda kavuralım.Soğumasını bekleyin.
  2. Bisküvileri kıralım elimizle ve havuçları fındığı ilave edip elimizle bir hoş yoğuralım.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım.
  4. Konutta ne varsa bulayabilirsiniz ama en çok hindistan cevizi yakışıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın