Çekilmiş ceviz içine tarçın ilave edip karıştırın. Kadayıfı tutamlar halinde ayırarak 8 denk parçaya dağılın.
Her parçayı çay tabağı büyüklüğünde yayıp ortalarına tarçınlı ceviz içini paylaştırın. Kadayıfları rulo yaparak sarıp yağlanmış fırın kalıbına yerleştirin.
Tereyağını eritip her kadayıf parçasının üzerine 1-2 kaşık yağ dolaştırın. Evvelden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında kadayıflar pembeleşene kadar pişirin.
Toz şekerle suyu bir tencerede kaynatın. Kaynamaya başladıktan birkaç dakika sonra 25 gr tereyağı ilave edin. Limon suyunu ilave edip karıştırın ve şerbeti ocaktan alın.
Kadayıfı fırından alıp sıcak şerbeti hemen üzerine dolaştırın. Şerbetini sürükleyip soğuduktan sonra kadayıf sarmalarını yarım cevizlerle süsleyip servis yapın.