Sınanmış yemek tarifleri sunan Lezzet’tin tatlı tarifleri listesinden iyi bir tercih. Un, yumurta ve suyu bir kapta yoğurun. Bezelere ayırın ve yufka biçiminde incecik açın. Yufkaları kuruması için azıcık bekletin.
Tereyağını eritin. Bir kasede ceviz içi ve tarçınla karıştırın. Elde ettiğiniz yufkaları, aralarına bu harçtan yayarak üst üste yerleştirin. Rulo yapın. Parmak kalınlığında kesip yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerine kalan tereyağını döküp evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirin.
Şerbeti için su, şeker ve limonu kaynatıp soğumaya vazgeçin. Sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti dökün. Tatlı şerbeti çekince isteğe göre tarçın serperek servis yapın.