Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Ceviche (Limonda Balık)

Ceviche (Limonda Balık)

Ceviche Limonda Balık Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet levrek veya çipura
  • 2 adet sulu limon
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • servis için üzerine zeytinyağı

Ceviche Limonda Balık Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Balık fileto çıkarılır ve cımbız ile kılçıklar arınılır.
  2. Aşikar bir bıçak ile incecik dilimlenir.
  3. Limon suyu bunalır ve balıklar içine ilave edilir.
  4. Sarımsak ince ince doğranır ve eklenir.
  5. Tuzu da ilave edilip karıştırılır.
  6. Dolapta 30 dk ağzı streçlenerek bekletilir.
  7. Limonu süzülür ve üzerine zeytinyağı dolaştırıp servis edilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın