Kurabiye malzemelerinin tümünü iyice karıştırın. Hamuru yağlı kağıt üzerinde açarak yaklaşık 18 cm uzunluğunda ve yarım mm kalınlığında 2 adet dikdörtgen elde edin.
Ayrıca süslemek için değişik şekillerde kalıplar kullanarak küçük kurabiyeler de yapabilirsiniz. Kurabiyenizi 180 derece ısıtılmış fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişcerahat. Fırından çıkararak soğumaya vazgeçin.
Pastacı kremasını hazırlamak için çubuk vanilyanın içini çıkarıp süte ilave edin ve sütü kaynatın.
Başka bir kapta şeker ile yumurta sarılarını renkleri açılana kadar çırpın. Darı nişastası ile unu eledikten sonra bu karışıma ilave edin ve yumurtaların pişmemesi için aralıksız karıştırın.
Yarım su bardağı kaynamış sütü de ilave ederek karıştırmaya devam edin. Daha sonra kaynamış sütün üzerine ilave edin ve kısık ateşte aralıksız karıştırarak pişcerahat.
Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın ve soğumaya vazgeçin. Soğuduktan sonra çilekleri ilave ederek blenderdan geçcerahat ve dinlenmesi için buzdolabında bekletin.
Dikdörtgen kurabiyelerinizin arasına hazırladığınız ve buzdolabında dinlendirdiğiniz kremayı sıkın.
Yaptığınız diğer kurabiyelerle istediğiniz şekilde süsleyin. Son olarak pudra şekeri ve çilek ilave ederek servis edin. Afiyet olsun.