Malzemeler
Üzeri için
Tereyağı, zeytinyağı, şeker, tuz, sirke, yumurta akı ve kabartma tozunu geniş bir karıştırma kabına alarak karıştırın. Ele yapışmayan kıvamlı bir hamur elde edecek biçimde azar azar unu ilave edip yoğurun. Keten tohumu, yulaf ezmesi ve haşhaş tohumunu ilave edip tekerrür yoğurun. Hamuru hafif unlanmış tezgah üzerine alarak bir merdane dayanağıyla açın ve bir kalıp dayanağıyla kare parçalar kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Kurabiyelerin üzerine yumurta sarısı sürüp bir kasede harmanladığınız keten tohumu, ay çekirdeği ve haşhaş tohumu karışımından serpin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar takribî 15-20 dakika pişirin ve soğuduktan sonra servis yapın.