Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Burçak Bisküvili Çikolatalı Pasta

Burçak Bisküvili Çikolatalı Pasta

Burçak Bisküvili Çikolatalı Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 1,5 kutu burçak bisküvi
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 litre süt
  • 1 su kadeh un
  • 1,5 su kadehi şeker
  • 1 kutu vanilya
  • 150 gram margarin
  • 1 kutu krema200 ml
  • 80 gram bitter çikolata

Burçak Bisküvili Çikolatalı Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri robottan geçiriniz.
  2. Tereyağını eritiniz. Tereyağ ılıyınca bisküvilerle karıştırın.
  3. Kelepçe kalıbının tabanına bir kadeh dayanağıyla ezerek yerleştirin.
  4. Muhallebisi için margarini eritin. Unu ilave edin, kokusu çıkana kadar kavurun.
  5. Süt ve şekeri de ilave edilip, çırparak pişirin.
  6. En son vanilyayı koyun ve ocağın altını kapatın.
  7. Pütürtülü olmaması için mikserle azıcık çırpın.
  8. Hazırlanan muhallebiyi bisküvinin üzerine dökün.
  9. Ganajı için krema ocakta ısıtılır. fazla değil dikkat! çikolatayı ilave edin ve karıştırın.
  10. Ilıyınca muhallebinin üzerine dökün.
  11. Bir gece buzdolabında dinlendin ya da 4-5 saat.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın