Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %-0,78
  • BIST
    %-0,07
Buğulama Balık

Buğulama Balık

Buğulama Balık Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilogram hamsi
  • 2 adet patates
  • 2 adet domates
  • 1 adet soğan
  • Maydanoz
  • Yarım limon
  • Tuz

Buğulama Balık Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Hamsiler kılçığıyla beraber arınılır.
  2. Domates soğan ve patatesler küp küp, maydanozlar ince ince doğranır.
  3. Tuz ve zeytinyağı ilave edilir.
  4. Limon bunalarak harç karıştırılır.
  5. Geniş bir tencereye evvel harç dizilir.
  6. Üstüne balık dizilir bu biçimde harç ve balık bitene kadar yapılır, kapağı kapatılır, 20 -25 dk kadar pişirilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın