Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,05
  • BIST
    %3,72
Buğday Tatlısı Lübnan

Buğday Tatlısı Lübnan

Buğday Tatlısı Lübnan Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr aşurelik buğday
  • Frenk üzümü
  • 50 gr çam fıstığı
  • 50 gr kabuksuz iç badem
  • 50 gr tuzsuz ve kabuksuz Antep fıstığı
  • 100 gr toz şeker
  • Yarım çay kadehi gül suyu

Buğday Tatlısı Lübnan Nasıl Yapılır?

Aşurelik buğdayı kaynar suda 30 dakika haşlayın. Sırasıyla şeker, gül suyu, Badem, Antep fıstığı, çam fıstığı ve Frenk üzümlerini ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırıp sırça kaselere doldurun. Servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın