Unu şekeri ve nişastayı tencerede azıcık karıştırıp yavaş yavaş sütü ilave edelim daha sonra yumurtayı da ilave edip kıvam alıp fokurdayana kadar çırpalım.
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra vanilya ve toz şantiyi ilave edip çırpalım. Sıkma torbasına alıp dolaba kaldıralım.
Kekimiz için benmari usülü tereyağı ve çikolatamızı eritiyoruz. Onlar soğurken yumurta ve şekeri 5-6 dk köpürene kadar çırpalım, ılınmış tereyağlı çikolatayı yumurta ve şekere yavaş yavaş ilave edelim.
Azıcık çırptıktan sonra, unu, tuzu vanilyayı ve kabartma tozunu eleyerek ilave edelim, spatulayla yedirelim.
Evvelden ısıtılmış 180 °c fırında alt üst ayarlı kürdan pak çıkana kadar pişirelim.
Kek ilk sıcaklığını attıktan sonra kareler biçiminde denk parçalara keselim.
Alta bir brownie üstüne krema, onun da üzerine meyveler, daha sonra tekerrür brownie olacak biçimde hepsine aynı operasyonu uygulayalım.
Üzerlerine eritilmiş çikolata dökelim ve fındık serpelim.Görüntüsü gibi kendisi de nefis afiyet olsunn