Tereyağ ve çikolatayı bir tavaya alıp eritiyor onlar kısık ateşte erirken yumurta ve şekeri mikserle hoşça çarpıyoruz.
Ardından eriyen çikolatayı yumurta ve şekerin içine usulca akıtıp bir yandan da mikserle çırpmaya devam ediyoruz.
En sonunda unu ilave edip birbirine karışana kadar çırpıp bir çimdik tuzu atıyoruz.
Yağlı kağıt koyduğumuz 20 cm genişliğindeki kabımıza döküyoruz. ben yağlı kağıdı nemlendirip kenarlara yapışmasını sağlamak için ortasına koydum siz dilerseniz aynı genişlikteki borcama da koyabilirsiniz.
Beyaz çikolata ve frambuaz ilave etmek isterseniz kaba döktükten sonra içine kalın dilimler halinde daldırabilirsiniz.
150 derece ısıttığımız fırına 25-30 dk arasında pişiriyoruz. Üstü çatlayıncaya fırından çıkarıp ılınmasını bekliyoruz.
Buradaki dip anekdot herkesinki çatlamayabilir çıkardıktan sonra da çatlayabilir !!
En ehemmiyetli püf noktası içinin hafif ıslak kalması o surattan tamamen kurutmayınız. Herkesin fırın performansı değişik olabilir lütfen kontrollu pişirelim.
Ben fırında bütün 30 dakika beklettim üstü kızarmış gibi oldu ama fantastik lezzetli oldu