Öncelikle tereyağımızı bir tavaya alıyoruz kısık ateşte eritiyoruz eriyen yağımızın içerisine çikolatalarımıza ilave ediyoruz onları da eritiyoruz. ilk sıcaklığının çıkmasını bekliyoruz.
O gizeme de yumurtalarımızı bir kaba kırıyoruz çırpıyoruz ardından şekeri ilave edip çırpıyoruz.
Vanilyalı ilave edip çırpıyoruz.
İlk sıcaklığı çıkan çikolata ve tereyağ karışımımızı ilave edip 10 saniye kadar çok az bir müddet çırpıyoruz.
Daha sonrasında unumuzu cevizimizi fındığımızı ilave edip bir spatula dayanağı ile karıştırıyoruz.
Daha sonra yağlı kağıt serili tepsimize veya borcamımıza döküyoruz. 165 derece fırında 25 dakika pişiriyoruz.