Çilek muz vişne fındık fıstık hangi meyveyi koymak isterseniz
Bitter veya beyaz çikolata
Browni Tarifi Yapılışı
İlk olarak margarin ve 160 gram çikolatayı eriyene kadar kısık ateşte karıştırın.
Altının yanmamasına dikkat edin eridikten sonra bir kenarda ılınmasını bekleyin.
Başka bir kapta yumurtayı ve şekeri iyice çırpın.
Daha sonra ılıyan çikolata sosuna ilave edin un vanilya ilave edip iyice karıştırın.
Ufak kare borcamda yağlı kağıt serilmiş tepsiye harcı dökün.
Üzerine dilediğiniz meyveyi ufak ufak kesip yerleştirin.
En son çikolataları bitter veya beyaz çikolata ve isteğe bağlı ceviz veya fındık fıstık tozlarını serpin.
175- 180 derece fırında üzeri kabuk yakalayana kadar pişirin her fırın değişiklik gösterebilir içinin nemli olmasını istiyorsanız üzeri kabuk yakaladıktan sonra hakimiyet edip çatalla için nemli olduktan sonra fırından çıkarın soğuduktan sonra afiyetle harcayabilirsiniz.