Un ve kabartma tozu eklenip çırpıldıktan sonra yağlanmış büyük boy dikdörtgen borcama dökülür.
Isıtılmış 180derece fırında 15dakika pişirilir.
Fırından çıktıktan 5dakika sonra sütle ıslatılır.
Kreması için süt, şeker, un, nişasta pişirilir.
Tereyağ eklenip eriyene kadar karıştırılır.
Toz halde krem şanti katılıp mikserle çırpılır ve ıslatılmış kekin üzerine dökülüp yayılır.
Muzların kabukları soyulup aralıklarla karşılıklı 6şarlı olacak şekilde kremanın üzerine hafif bastırılıp dizilir.
Ganajı için süt kreması ısıtılıp çikolata ve tereyağ eklenir.
Eriyene kadar karıştırılır ve soğumaya bırakılır.
Soğuyunca muzların üzeri ve tüm yüzey kaplanacak şekilde acele etmeden dikkatli dökülür.
1 gece buzdolabında bekletilir.
Ertesi gün aradaki boşluklara fındık, fıstık serpilip isteğe göre muzların üzeri benmari usulü eritilmiş beyaz çikolatayla süslenerek servis edilir. Afiyet olsun.