Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Bol Soslu Islak Kek
Facebook
Twitter
Google+
18 Nisan 2021
0
372
+
-
Bol Soslu Islak Kek
Bol Soslu Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler
4 adet yumurta
1,5 su kadehi toz şeker
1 su kadehi akışkan yağ
1 su kadehi süt
3 yemek kaşığı kakao
1 koli vanilya
1 koli kabartma tozu
2-2, 5 su kadehi un
1,5 su kadehi süt
5 yemek kaşığı toz şeker
1 kahve fincanı akışkan yağ
2 yemek kaşığı kakao
Bol Soslu Islak Kek Tarifi Yapılışı
Keki için yumurta ve şeker köpürene kadar iyice çırpılır.
Ardından akışkan yağ ve süt ilave edilip çırpılır.
Daha sonra kakao un vanilya ve kabartma tozu elenerek ilave edilir iyice çırpılır. basmakalıp kekten daha akışkan olacaktır.
Hazırlanan kek harcı tercihen fırın kabına veya borcama dökülür. Ben kare borcam kullandım.
180 derecede 40-45 dk pişirilir.
Fırına göre başkalaşım gösterebilir kürdanlar hakimiyet edebilirsiniz.
Sosu için bir tencerede tüm malzemeler kaynayana kadar karıştırılır.
Birkaç dakika kaynadıktan sonra ocaktan alınır.
Pişen kek fırından çıkınca dilimlenir.
Üzerine kürdanla sık sık delikler açılır.
İlk sıcaklığı çıkınca ılık sos dökülür ve soğumaya vazgeçilir.
Üzerine isteğe göre fıstık hindistan cevizi veya meyveyle süslenebilir. Ben çilek seçim ettim. Afiyet olsun :.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Bol Soslu Islak Kek Tarifi
Bol Soslu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır
hazırlanışı
kolay Bol Soslu Islak Kek Tarifi
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Islak Kek
Önceki Yazı
Ahududulu Cheesecake
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı