Malzemeler
Süslemek için
Süt, şeker ve irmiği tencereye alıp iyice karıştırın. Orta ateşte karıştırmaya devam ederek pişirin. Fokurdamaya başladığında vanilyayı ilave edin ve birkaç dakika daha pişirip tencereyi ocaktan alın. Suyla nemlendirilmiş bir sırça tepsiye tatlıyı döküp üzerini kaşığın tersiyle düzleyin. Oda ısısında ılınmaya vazgeçin. Ilınan tatlıyı buzdolabında 2 saat bekletin. Çilekleri bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Muzların ve kivilerin kabuğunu soyun. Meyveleri ufak parçalar biçiminde doğrayın. İrmik tatlısını dilimleyip servis tabaklarına paylaştırın. Üzerine meyveleri ilave edin. Frambuaz sosu ve ince doğranmış portakal kabuklarıyla süsleyip servis yapın.