İlk olarak, tereyağını ve bitter çikolataları bir tavada eritelim. Daha sonra ayrı bir kapta yumurta ve şekeri 5-6 dakika kadar çırpalım.
Ardından, kakao, un ve vanilyayı da ilave edip malzemeler karışana kadar çırpalım. En son hafif eritip soğuyan tereyağlı çikolatayı da tüm malzemeler ile birleştirip spatula ile çok fazla çırpmadan karıştıralım.
Yağlı kağıt serilmiş minik kare borcama karışımımızı dökelim.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında alt üst ayarda 25-30 dakika kadar pişirelim.
Pişirme süresi fırından fırına değişiklik göstereceği için hakimiyetli bir biçimde brownienin üst kısmı kabuk yakalayacak biçimde olana kadar hakimiyet edelim.
Piştikten sonra browniyi yağlı kağıttan yakalayıp borcamdan çıkarın ve soğuması için mutfak tezgahına alın.
Son olarak, önerim soğuduktan sonra dilimleyip afiyetle harcamanız. Sınayacak olanlara şimdiden afiyet olsun ☺️.