Malzemeler
Üzeri için
Sosu için
10 cevizi ayırıp, tabanı için un haline getirdiğiniz ceviz içi ile bisküviyi derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş tereyağı ilave edip karıştırın. Tek karakter pasta kalıplarını ya da 20 cm ’lik kelepçeli kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serin. Üzerine taban için hazırladığınız malzemeyi ilave edip denk olacak biçimde yayın. Kenarlarına ceviz yerleştirip buzdolabına kaldırın. Kreması için kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın ve ocaktan akın. İnce kırdığınız çikolatayı ilave edip eriyinceye kadar karıştırın. Üzerine un haline getirdiğiniz bisküviyi ve damla çikolatayı ilave edip karıştırın. Bisküvili kalıba döküp yayın. Üzerini kapatıp buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Sos için zorunlu malzemeleri ocağa alıp kaynatın. Koyulaşınca ocaktan alıp ılınmasını sağlayın. Buzdolabından çıkardığınız pastanın üzerine dolaştırın. Dilimleyerek servis yapın.