Malzemeler
Üzeri için
Süslemek için
Un, toz şeker ve sütü bir tencereye alın. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar kaynatıp ocaktan alın. Vanilya ve tereyağını ilave edin. Mikserle pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar takribî 15 dakika çırpın. Bisküvileri robotta un haline getirip bir fırın tepsisinin tabanına hiç boşluk kalmayacak biçimde yayın. Üzerine muhallebiyi yayıp bir spatula dayanağıyla üzerini düzenleyin. Muhallebi soğuduktan sonra buzdolabına koyup 3-4 saat dinlendirin. Krem şantiyi sütle çırpın. Bir kasede ceviz ve tarçını karıştırın. Soğuyan tatlıyı buzdolabından çıkarıp üzerine krem şantiyi sürüp tarçınlı cevizi serpin. Enine 8 parçaya dağılıp parçaları rulo biçiminde sarın. Çilek dilimleriyle süsleyip soğuk servis yapın.