Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Bisküvili Elmalı Truff

Bisküvili Elmalı Truff

Bisküvili Elmalı Truff Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 koli kakaolu petibör bisküvi
  • 2 adet elma
  • 1 çay kadehi çekilmiş fındık
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 2 koli çikolata toplam 160 gram
  • Hindistan cevizi
  • Pasta ziynetleri vb.

Bisküvili Elmalı Truff Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Bisküviler rondodan çekilerek un haline getirilir.
  2. Elmalar ceddilip rendelenir.
  3. Uygun bir kaba rendelenmiş elma, toz bisküviler, pudra şekeri, tarçın ve çekilmiş fındıklar konulup yoğrulur.
  4. Çikolatalar benmari usulü eritilir.
  5. Hamur elimizle şekillendirilerek çatal takviyeyi ile çikolataya daldırılır.
  6. Azıcık donması için yağlı kağıt serili tepsiye konulur.
  7. Çikolatalar bütün donmadan truflar pasta ziynetlerine daldırılır.
  8. Hamur bitene kadar aynı operasyon yapılır.
  9. Daha sonra buzdolabına konulup, çikolatanın donması için 1-2 saat bekletilir.
  10. Donduktan sonra akan fazla çikolatalar bölerek düzenlenip servis edilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın