Kırmızıbiberleri yıkayıp kurulayın. Sap ve çekirdeklerini arınıp çok minik küpler biçiminde kesin. Taze soğanı arınıp kıyın. Arnavut biberinin çekirdeklerini arınıp kıyın. Limonun kabuğunu rendenin ince yanıyla rendeleyin. Domatesleri yıkayıp ortadan ikiye kesin. Zeytinyağını büyük bir tencereye alın. Biber parçalarını ilave edip kısık ateşte hafifçe yumuşayana kadar soteleyin. Biberler hafifçe yumuşadığında taze soğan ve domatesi ilave edip sotelemeye devam edin. Bu arada spagettiyi tuz ilave edilmiş kaynar suya ilave edip hafifçe diri kalacak biçimde 8 dakika haşlayın. Süzgece alıp suyunu süzün. Rendelenmiş limon kabuğu, tuz, karabiber ve kıyılmış Arnavut biberini sosa ilave edip karıştırın. Suyunu süzdüğünüz spagettiyi sosa ilave edip iyice harmanlayın. Fesleğen yapraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın.