Malzemeler
Dolgusu için
Üzeri için
Hamur için lüzumlu tüm malzemeleri bir yoğurma kabına alarak karıştırın. Orta sertlikte bir hamur elde edecek biçimde yoğurun. Hamuru streç filme ile sarıp buzdolabında 30 dakika bekletin. Dinlenen hamuru tart kalıbınızın ebatlarında açıp hafif yağladığınız kalıba yerleştirin. Üzerine çatalla delikler açın ve yağlı kağıt serin. Kabarmaması için üzerine bakliyat serpip evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. fırından çıkarıp üzerindeki bakliyatları alın ve 10-15 dakika daha pişirin. Dolgusu için toz krem şantiyi geniş bir kaseye alın. Sütü ilave edip kıvam alana kadar bir mikser desteğiyle çırpın. Labne peynirini ilave edip bir spatula desteğiyle karıştırın. Ilınan tartınızın ortasını labne peynirli krem şanti ile doldurun. Üzerini bir spatula desteğiyle düzenleyin. Üzeri hafif yakılmış bezelerle süsleyip servis yapın.