Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,26
EURO
%-0,35
ALTIN
%1,57
BIST
%1,02
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Bezeli Bal Kabağı Tatlısı
Facebook
Twitter
Google+
1 Ağustos 2018
0
847
+
-
Bezeli Bal Kabağı Tatlısı
Malzemeler
200 gr bal kabağı
1 su bardağı toz şeker
1 adet yumurta beyazı
Yarım su bardağı pudra şekeri
2 damla limon suyu
Yapılışı
Bal kabaklarını kare şeklinde keselim üzerine toz şekerini ilave edip 4-5 saat ağzı kapalı tencerede dinlendirelim.
Dinlenen kabakları kendi sularında önce orta ateşde ardından kısık ateşde yumuşayana kadar pişirelim.
Kabaklar pişerken üst kısmı için bezeyi hazırlayalım, yumurta akına bir fiske tuz atıp mikserin en güçlü seviyesinde çırpmaya başlayalım.
Hafifden kıvam almaya başladığında yavaş yavaş pudra şekerini ilave edip çırpmaya devam edelim.
Çırpma işlemine devam ederken limon suyunu ekleyelim ve çırpma kabını ters çevirdiğimizde düşmeyecek kadar katı olduğunda çırpma işlemini bitirelim.
Pişen bal kabaklarını tencereden çıkarıp soğumaya bırakalım. Soğuduktan sonra üzerine hazırladığımız bezeden serperek servis yapalım. Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Bezeli Bal Kabağı Tatlısı
Bezeli Bal Kabağı Tatlısı nasıl yapılır
bezeli tatlı tarifleri
meyveli tatlılar
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Kakao Kremalı Tartolet Tarifi
Önceki Yazı
Zürafa Pasta Yapımı
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı