Malzemeler
Krema için
Üzeri için
Mantarlar için
Derin bir kasede toz şeker ve yumurtaları mikserle iyice çırpın. Unu ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Yumurtalı karışıma ayçiçek yağı, süt, besin boyası ve elenmiş unu ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Kek harcını yağlanmış 18 santim çapında kek kalıbına doldurun. Evvelden 170 derece ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. Krema için tüm malzemeyi derin bir kaba alarak bir mikser desteğiyle çırpın. Soğuyan keki enine ikiye kesin. Arasına hazırladığınız kremadan sürün. Keklerin tüm yüzeyini krema ile kaplayın ve bolca Hindistan cevizi serpin. Mantarları hazırlamak için, yumurta aklarını ve bir tutam tuzu çırpma kasesine alıp yüksek devirli mikserle çırpın. Köpürmeye başladığında usulca şekeri ilave edin. Şeker tamamen eriyip katılaştığında karışımı sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt serili tepsiye mantar biçimini verecek biçimde büyük ve minik parçalar sıkın. 200 derecede ısıtılmış fırının ısısını 100 dereceye düşürüp 40-60 dakika arasında pişirin. Üzerine kakao serptiğiniz mantarları pastanın üzerine yerleştirin. Servis yapın.