Muhallebi için
Kek harcı için
Çikolatalı harç için
Üzeri için
Muhallebi için zorunlu malzemeleri tencereye alıp karıştırın. Koyulaşıncaya kadar pişirin. Karıştırarak muhallebiyi ılındırın. Kek için, şeker ve tereyağını çırpın. Yumurtaları ilave edip çırpın. Unu ilave edip karıştırın. Kocaman parçalar biçiminde kırılmış beyaz çikolata ve frambuazı ilave edip karıştırın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kek harcını tepsiye dökün. Evvelden ısıtılmış 160 derece fırında 25 dakika pişirin. Beyaz çikolatayı kırıp sırça kaseye alın. Benmari usulü eritin ve ılındırın. Krema, beyaz çikolata, mascarpone peyniri ve pudra şekerini sırça kase içinde çırpın. Keki minik parçalar biçiminde kesip kuplara paylaştırın. Frambuaz ilave edin. Üzerine evvel muhallebiyi, ardından mascarpone peynirli kremayı paylaştırın. Son olarak bitter çikolatayı rendeleyip kupları süsleyin. Buzdolabında 2 saat dinlendirip servis yapın.