Tabanı için bisküvileri rondodan geçirin, ufak bir kaba alıp üzerine eritilmiş tereyağını ilave edin ve karıştırın. Ufak yuvarlak turta kalıplarının tabanlarına paylaştırıp bastırarak yayın ve kenara alın.
Mus için beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Jelatin yapraklarını ısıya dayanıklı bir kaba alıp, üzerine soğuk su ilave edin. Kabı kaynar su dolu tencerenin üzerine koyup jelatin çözülene kadar bekletin. Ocaktan alın.
Erittiğiniz beyaz çikolata ve yoğurdu bir kapta karıştırın. Jelatin ve kremayı ilave edip karıştırmaya devam edin. Karışımı, tabanına bisküvi yaydığınız kalıplara denk ölçüde paylaştırın. Üzerini bir spatula takviyesiyle düzenleyin. Buzdolabına alıp 4 saat kadar bekletin. Kalıplarından çıkarın. Frenk üzümü ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın.