Yumurta sarıları, mandalina likörü ve şekeri sırça kasenin içine alın.
Kaseyi içinde kaynar su bulunan bir kabın üzerine yerleştirin. Karışımı kabarıncaya kadar mikserle çırpın. Sırça kaseyi kaynar suyun üzerinden alın.
Kremayı başka bir kapta kabarıncaya kadar mikserle çırpın. Krema ve eritilmiş çikolatayı likörlü karışımın üzerine ilave edip tekerrür mikserle çırpın.
Karışımı istediğiniz biçimli bir kalıba doldurup buzdolabında katılaşana kadar bekletin.
Yaprak jelatini soğuk suyun içinde yumuşayana kadar bekletin. Suyunu elinizle sıkarak yaprak jelatini suyun içinden alın.
Mandalina jölesi için mandalina suyu ve şekeri bir tencerede kaynatın. Jelatini ilave edip iyice karıştırın.
Bir cm kalınlığında olacak biçimde bir kalıbın içine döküp donması için buzdolabında bekletin.
Mandalina salatası için mandalina dilimlerini nar taneleriyle bir kapta karıştırın.