Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-0,25
Berry Gratin

Berry Gratin

Berry Gratin Tarifi İçin malzemeler

  • 140 gr çilek ikiye ve dörde parçalanmış
  • 80 gr ahududu
  • 50 gr yaban mersini
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
  • 100 gr beyaz çikolata
  • 140 ml krema
  • 2 yemek kaşığı pudra şeker

Berry Gratin Nasıl Yapılır?

Basitçe uygulanabilen tatlı tarifleri arasında üst sıralarda. Ahududu, yaban mersini ve çilekleri ramekinlere paylaştırın. Rendelenmiş limon kabuğu serpiştirin ve üzerlerini örterek buzdolabında soğutun. Çikolataları ufak parçalara ayırın. Kremayı ufak bir sos tenceresine alıp kaynatmadan ısıtın. Çikolataları içine atın ve eriyinceye kadar karıştırın. Oda sıcaklığında soğumaya vazgeçin. Fırını ısıtın. Çikolatayı kaşıkla ramekinlerdeki meyvelerin üzerine paylaştırın. Pudra şeker serpiştirip fırın ızgarasında 3-4 dakika pişirin. Fırından çıkartıp bekletmeden servis yapın.

Ramekin: Sufle ve eşi tatlıların üretiminde kullanılan porselen ufak kaseler.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın