Öncelikle yumurtalar ve şekerimizi beyazlaşıp köpük köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
Daha sonra un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek yavaş yavaş ilave ediyoruz.
En son süt ve yağı da ilave ettikten sonra çok az çırpıp spatula takviyesiyle dıştan içe doğru karıştırıyoruz.
Evvelden yağlamış olduğumuz kalıbımıza döküp evvelden ısıtılmış 180 derece fırında ağır ağır pişiriyoruz 30-40 dakika fırından çıkan pandispanyamızı azıcık bekledikten sonra ters çevirip kalıptan çıkarıyoruz.
İki defa kesip toplamda üç parça olmak üzere ayırıyoruz bir ölçü süt ile nemlendirdiğimiz katları krema ile kaplıyoruz.
En sonunda üzerini de kaplayıp dilediğimiz gibi ziynetliyoruz. Azıcık buzdolabında dinlendikten sonra pastamız sunuma hazır hâle geliyor. Afiyet olsun :.