Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,27
  • ALTIN
    %-0,02
  • BIST
    %0,04
Baton Kalıpta Bisküvili Pasta

Baton Kalıpta Bisküvili Pasta

Baton Kalıpta Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 4 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı buğday nişastası
  • Yarım su bardağı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket kremşanti
  • Çikolata rendesi
  • Bonibon

Baton Kalıpta Bisküvili Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Muhallebi malzemelerini karıştırıp pişiriyoruz, sürekli karıştırarak pişirin topaklanma olmasın.
  2. Göz göz olunca ocaktan alıp vanilya ekliyoruz.
  3. Baton kalıba streç film açıyoruz.
  4. Bisküvileri süte batırıp kaba diziyoruz, arasına muhallebiden koyuyoruz.
  5. Sıra sıra aynı işlemi uygulayıp muhallebi ve bisküvileri diziyoruz.
  6. Dolapta 2 saat beklettikten sonra kalıptan çıkarıp servis tabağına alıyoruz.
  7. Üzerini ben kremşanti ile süsledim.
  8. Dilediğiniz gibi dekor yapabilirsiniz, 1 saat daha dinlenirse tamamdır, servise hazır, afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın